تجری، رئیس مرکز سرای نوآوری کشت و تجاریسازی گیاهان زینتی دانشگاه آزاد گلستان گفت: با توجه به فعالیت های نوآورانه و فناورانه توسط کارشناسان این مرکز علمی، عصاره ای از یک گیاه استخراج کرده ایم که برای درمان سرطان برست ( سرطان پستان) کاربرد درمانی دارد.محسن تجری در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: عصاره ای که از یکی از گیاهان استخراج کرده این برای درمان بیماری سرطان پستان کاربرد داشته که پس از نوآوری و ثبت اختراع آن را معرفی خواهیم کرد.
به گفته رئیس مرکز سرای نوآوری دانشگاه آزاد گلستان، شهرک گلخانه فرهیختگان که زیرمجموعه سرای گیاهان زینتی دانشگاه آزاد واحد گرگان فعالیت میکند، در دهمین جشنواره فرهیختگان دانشگاههای آزاد کشورموفق به کسب رتبه نخست شد.
وی افزود: کارشناسان و اساتید در سراهای دانشگاه آزاد سراسر کشور مشغول فعالیت بوده و به بررسی و حل برخی موضوعات علمی می پردازند و برخی از روش های درمانی را کشف می کنند.
رئیس مرکز سرای نوآوری دانشگاه آزاد گلستان یادآورشد: وسعت گلخانه فرهیختگان گلستان پنج هکتاربوده که از این میزان ۳.۷ این مساحت مسقف و مابقی در فضای آزاد بوده و مساحت گلخانهها در ابعاد متفاوت از ۲۰۰متر تا ۵ هزار متر طراحی شده است.
به گفته تجری، تنوع گلهای گلخانه فرهیختگان دانشگاه آزاد در بین نهادهای علمی کشور بی بدیل بوده و انواع گلهای کاکتوس تا گلهای پرطرفدار آپارتمانی در این مجموعه تولید و عرضه میشود.
رئیس مرکز سرای نوآوری دانشگاه آزاد گلستان اضافه کرد: چرخه تولید گیاهان ما در این مجموعه کامل بوده یعنی از مرحله بذر تا گیاه بالغ در این مجموعه تولید می شود و این وجه تمایز گلخانه دانشگاه آزاد گرگان با سایر گلخانه ها است که از تولید بذر به مرحله نشا و در نهایت گیاه بالغ میرسیم.
آموزش پرورش گل و گیاه در دانشگاه آزاد گرگان رایگان انجام می شود
تجری با اشاره به اینکه سال گذشته ۳۵ نفر از مددجویان کمیته امداد در دوره های آموزشی گل و گیاه گلخانه دانشگاه آزاد شرکت کرده اند، گفت: آموزش رایگان پرورش گل و گیاه برای بانوان علاقهمند، مددجویان کمیته امداد و فارغ التحصیلان رشته کشاورزی را از جمله اقدامات دانشگاه آزاد برای توسعه پرورش گل و گیاه و اشتغالزایی بوده است.
به گفته وی، دانشگاه آزاد گلستان سال گذشته از محل فروش گلهای زینتی ۷ میلیارد تومان درآمدزایی داشته است.