اسماعیل جباری در حاشیه نمایشگاه تخصصی کشاورزی، دام و طیور گلستان اظهار کرد: ماهی قزل آلا تولیدی در گلستان از کیفیت بالایی برخوردار بوده اما متاسفانه این موضوع آنطور که باید معرفی و شناخته نشده که نیاز است در حوزه برندسازی این محصول اقدامات جدی تری انجام شود.
مدیرکل شیلات و آبزی پروری گلستان افزود: نقاط سردسیر استان بهترین مکان برای پرورش ماهی سردابی است.
وی با اشاره به اینکه در مناطق پایین دست استان گلستان پرورش ماهیان در قفس انجام می شود، خاطرنشان کرد: در فصل پاییز با خنک شدن هوا می توانیم پرورش ماهیان سردابی را در دریا و چاه های آب کشاورزی نیز داشته باشیم.
جباری خاطرنشان کرد: در گلستان حدود هزار و ۳۰۰ تن ماهیان سردابی تولید می شود که اغلب تولیدات در استان مصرف و مازاد آن به استان های دیگر صادر می شود.
وی با اشاره اینکه در گلستان هر رودخانه می تواند جایگاهی برای پرورش ماهی قزل آلا باشد، بیان کرد: قزل آلای گلستان از کیفیت بالای برخوردار است.
به گفته مدیرکل شیلات استان گلستان، با توجه به کیفیت بالای ماهی قزل آلای تولیدی در گلستان و بهره وری بیشتر از ماهی قزل آلا، پرورش دهندگان این ماهی باید برندسازی را در دستور کار خود قرار دهند.
وی یادآورشد: متاسفانه کیفیت بالای قزل آلا حتی برای گلستانی ها نیز ناشناخته است، اما استان های هم جوار از کیفیت بالای این محصول مطلع بوده و با قیمت بالاتری ماهی قزال آلای گلستان را خریداری می کنند.