کیفیت بالای ماهی پرورشی قزل آلا گلستان و ضرورت برندسازی

اسماعیل جباری در حاشیه نمایشگاه تخصصی کشاورزی، دام و طیور گلستان اظهار کرد: ماهی قزل آلا تولیدی در گلستان از کیفیت بالایی برخوردار بوده اما متاسفانه این موضوع آنطور که باید معرفی و شناخته نشده که نیاز است در حوزه برندسازی این محصول اقدامات جدی تری انجام شود.

مدیرکل شیلات و آبزی پروری گلستان افزود: نقاط سردسیر استان بهترین مکان برای پرورش ماهی سردابی است.

وی با اشاره به اینکه در مناطق پایین دست استان گلستان پرورش ماهیان در قفس انجام می شود، خاطرنشان کرد: در فصل پاییز با خنک شدن هوا می توانیم پرورش ماهیان سردابی را در دریا و چاه های آب کشاورزی نیز داشته باشیم.

جباری خاطرنشان کرد: در گلستان حدود هزار و ۳۰۰ تن ماهیان سردابی تولید می شود که اغلب تولیدات در استان مصرف و مازاد آن به استان های دیگر صادر می شود.

وی با اشاره اینکه در گلستان هر رودخانه می تواند جایگاهی برای پرورش ماهی قزل آلا باشد، بیان کرد: قزل آلای گلستان از کیفیت بالای برخوردار است.

به گفته مدیرکل شیلات استان گلستان، با توجه به کیفیت بالای ماهی قزل آلای تولیدی در گلستان و بهره وری بیشتر از ماهی قزل آلا، پرورش دهندگان این ماهی باید برندسازی را در دستور کار خود قرار دهند.

وی یادآورشد: متاسفانه کیفیت بالای قزل آلا حتی برای گلستانی ها نیز ناشناخته است، اما استان های هم جوار از کیفیت بالای این محصول مطلع بوده و با قیمت بالاتری ماهی قزال آلای گلستان را خریداری می کنند.


تاریخ: ۱۰ آبان ۱۴۰۳
نظرات خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تیتر اخبار