استاندار گلستان در نخستین نشست خبری با تاکید بر استفاده از ظرفیت رسانهها به عنوان رکن چهارم دموکراسی، از خبرنگاران خواست برای عبور از محرومیت استان پای کار بیایند و مطالبهگر باشند
به گزارش ایرنا، سالن شهید رجایی استانداری گلستان روز یکشنبه محفلی برای نشست صمیمی استاندار با اصحاب رسانه بود.
استاندار که دوم آذر سال جاری سکان استانداری گلستان را به دست گرفت در مدت یک ماهه، نشستهای مختلفی را با گروهها و اقشار مختلف جامعه از فعالان فرهنگی و اجتماعی و دانشگاهی و سیاسی گرفته تا فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان، ایثارگران دوران دفاع مقدس و علما و ائمه جمعه و جماعات داشته و در این دید و بازدیدها علاوهبر شنیدن درد دل این افراد، با مصائب و مشکلات استان آشنا شد.
نماینده عالی دولت در استان گلستان امروز در ۲ دی و همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن نشست خبری با اصحاب رسانه استان را در دستور کار قرار داد تا با استفاده از ظرفیت رسانه و با هدف رسیدن به گفتمان مشترک برای حل چالشها، گامها برای توسعه استان سرسبز اما فقیر گلستان قوت بگیرد.
در حالی که آغاز به موقع جلسات یکی از دغدغههای علیاصغر طهماسبی است و استاندار راس ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه آماده ورود به سالن جلسه بود اما تاخیر برخی فعالان رسانه موجب شد تا نخستین نشست صمیمی استاندار گلستان با ۱۴ دقیقه تاخیر و ساعت ۹ و ۴۴ دقیقه آغاز شود.
استاندار گلستان در ابتدای نشست سخنان خود را با تاکید بر نقش مهم اصحاب رسانه در حوزههای مختلف شروع کرد و گفت همیشه رسانهها را رکن چهارم دموکراسی میدانند اما قضاوت اینکه چقدر در عمل به این شعار عمل میشود با خبرنگاران است.
وی خبرنگاران را پیشقراولان میدانهای سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و حتی نظامی دانست و از نقشآفرینی خبرنگاران در حوزه اطلاعرسانی به طور ویژه قدردانی کرد و ترجیح داد ابتدا پای صحبتهای خبرنگاران بنشیند سپس به پرسشهای آنان پاسخ دهد.
توسعه دریامحور، توجه به پروژههای نیمهتمام گلستان، حمایت بیشتر از خبرنگاران، نگاه ویژه به بخش کشاورزی به عنوان قطب کشاورزی ایران، آسیبشناسی و شناسایی آسیبهای اجتماعی از جمله مطالبات و دغدغههایی بود که در نشست خبری امروز از سوی فعالان رسانهای گلستان مطرح شد.
در ادامه پرسش و پاسخ خبرنگاران، پای استاندار سابق هم به این جلسه باز شد و یکی از خبرنگاران با اشاره به ایجاد وفاق و همدلی در بین گروههای مختلف سیاسی و اجتماعی و اصحاب رسانه پس از انتصاب علیاصغر طهماسبی، از رفتار قهری دوره قبلی استانداری گلستان با خبرنگاران در ابتدای مسوولیت و رفتار مهربانانه در روزهای انتهایی انتقاد کرد و از یازدهمین استاندار گلستان خواست از رفتارهای سینوسی در قبال خبرنگاران بپرهیزد و هنگام شنیدن نقد و تشویق، رفتار یکسان و ثابت داشته باشد.
خبرنگاران گلستان همچنین در این نشست به جای خالی منشور اخلاقی در حوزه رسانه اشاره کردند و خبرنگاران را فرصت دانستند نه تهدید.
توجه به شایستهسالاری در انتصابات، پاسخگویی مدیران در روزهای سهشنبه، درخواست از استاندار برای ورود به حاشیههای شورای اسلامی شهر و شهرداری گرگان، تعیین تکلیف آخرین وضعیت طرح طبیعتگردی و گردشگری آشوراده، سرنوشت طرح احیای خلیج گرگان و ابهامات تامین سوخت و آب پروژه پتروشیمی گلستان، وضعیت نابهسامان شهرکهای صنعتی استان، توجه به شهرک صنعتی اترک و نبود صنایع تبدیلی کشاورزی، مغفول ماندن حوزه گردشگری از دیگر مباحث مطرحشده در این نشست بود.
استاندار گلستان در این نشست بر استفاده همهجانبه از ظرفیت رسانهها برای توسعه و پیشرفت استان تاکید کرد و گفت از انتقادها و پیشنهادهای خبرنگاران استقبال میکند.
علیاصغر طهماسبی به اظهارنظر روزهای گذشته خود در خصوص برخی پروژهها مانند پتروشیمی و سد نرماب که روی یک تکه کاغذ مانده اشاره کرد و عقبماندگی برخی از این پروژهها را ناشی از کوتاهی اصحاب رسانه در مطالبهگری دانست.
وی بیان کرد: هدف از بیان برخی مسائل و تشریح آخرین وضعیت پروژههای مهم استان، تخریب زحمات استانداران سابق و یا دولت گذشته نیست و درخواست ما از خبرنگاران این است که با بازدید میدانی در جریان آخرین وضعیت پروژههای مهم استان قرار بگیرند و برای تعیینتکلیف آن مطالبهگری کنند.
استاندار گلستان همچنین در واکنش به درخواست یکی از خبرنگاران مبنی بر استفاده از ظرفیت بانوان در مناصب مدیریتی افزود: کارگروه انتصابات بانوان در گلستان راهاندازی شده و شناسایی و رصد بانوان توانمند و فعال برای بهکارگیری در پستهای مدیریتی در حال انجام است.
طهماسبی همچنین بر این نکته تاکید کرد که نگاه دولت چهاردهم در انتصابات بهکارگیری از یک طیف سیاسی خاص و همسو با دولت نیست و گفت: دکتر پزشکیان متعلق به مردم است و حزب و جناح خاصی نمیتواند ایشان را به نفع خود مصادره کند.
وی همچنین خواستار راستیآزمایی وضعیت ابرپروژههای استان شد و گفت: با وجود آنکه پروژه سد نرماب ۱۵ سال به طول انجامید اما هنوز امکان ذخیرهسازی یک لیتر آب در این سد وجود ندارد و جابهجایی روستاییان ساکن در کاسه سد به سرانجام نرسیده است.
استاندار گلستان در این نشست به نگاههای نگران اصحاب رسانه درباره سرنوشت پروژههای نیمهتمام استان پاسخ دلگرمکنندهای داد و افزود: تلاش ما این است که پتروشیمی گلستان تحت هر شرایطی احیا شود و دغدغه بیش از ۹۰ هزار سهامدار به پایان برسد.
طهماسبی نسبت به تبعات خشکی خلیج گرگان و ورود ریزگرد به استان هشدار داد و گفت: با وجود آنکه کانال خوزینی محور دَوران آب و مرز سیاسی استان گلستان است اما در پروژه احیا از فرایند لایروبی جا مانده و دستگاه خدماترسان با کوتاهی، دستگاه لایروب را از استان خارج کرده است.
استاندار گلستان در پایان این مراسم با اهدای یک شاخه گل از بانوان خبرنگار به مناسب سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن و مادر قدردانی کرد.